• header1

Onze vorige helden

Sommige pony's blijven voor altijd een plaatsje hebben in ons hart.. Om hen niet te vergeten hebben we hier een plaatsje speciaal voor hen.

 

Freya

Freya was de elegante dame van de stal. Ze werd geboren op 17 april 2008, en kwam als tweejarige bij ons op stal.
Vijf jaar lag was ze de steun en toeverlaat van héél véél van onze ruitertjes
In 2014 werd ze bovendien ook nog eens de trotse moeder van Scout!
Maar het geluk mocht niet blijven duren: op 16 februari 2015 hebben we Freya met héél veel pijn in ons hart moeten laten inslapen na een zware koliekaanval.

Breezer

Breezer werd geboren op 1 januari 1999. Nadat Breezertje al enkele maanden kwam logeren op het Heikenhof, mocht hij sinds de zomer van 2010 het Heikenhof zijn "thuis" noemen.
Met zijn krulletjes was hij misschien wel de schattigste pony hier. Breezer hield niet van drukte en lawaai maar vond snoezelen echt ge-wel-dig!
In de wei had hij de gekke gewoonte om steeds zijn halster uit te doen.
In 2017 is Breezer terug naar zijn eigenaar gegaan. Hier mag hij, nadat hij zich jaren ingezet heeft voor het Heikenhof, genieten van zijn welverdiend pensioen.

Dustin

Dustin werd geboren in 2001. Hij was er koel en rustig, wat hem een ideale pony maakte voor het Heikenhof.
Nadat hij hier enkele jaren vééééél ruitertjes heeft leren paardrijden, hebben in 2018 een nieuw plekje voor hem gezocht.
Bij zijn nieuwe thuis werd hij al meteen hartelijk onthaald door enkele kindjes, die vast en zeker nog veel plezier aan hem gaan hebben.